Begravelsesbyrå

Den siste reisen er et begravelsesbyrå med fokus på personlighet og det unike.

Vår spesialitet er å lage vakre og verdige begravelser og bisettelser som virkelig speiler livet som har blitt levd. Og la den siste avskjeden bli et godt minne som hedrer den avdøde på en fin måte. Vi i Den siste reisen begravelsesbyrå kan hjelpe deg å planlegge en unik og personlig avskjed, lage en diamant av asken fra kremasjonen eller finne en gravstein utenom det vanlige.

Seremoni

Det er ikke alle som ønsker en tradisjonell begravelse i en kirke eller et kapell. Det er heller ikke alle som har tilknytning til kirken og ønsker å la sitt siste hvilested være på en kirkegård. I en livssynsåpen seremoni kan man kombinere avdødes personlighet med utradisjonelle ønsker.

Avskjedsfest eller minnestund

På minnestunden etter seremonien er det fint å få satt fokus på avdødes personlighet og avtrykk på jorden. Dermed er det naturlig mange ulike ønsker for denne stunden. Noen ønsker en samling i godt lag med et glass champagne for å feire livet som er bitt levd. Andre ønsker en rolig minnestund med kun de aller nærmeste til stede. Vårt begravelsesbyrå hjelper deg med alt det praktiske.

Gravstein

I samarbeid med skulptør Nico Widerberg leverer vårt begravelsesbyrå helt unike gravsteiner. Widerberg har utviklet en egen kolleksjon av gravsteiner, håndlaget i norsk stein. Gravsteinene holder høy standard og kvalitet, slik at gravmonumentet holder seg pent i flere generasjoner.

Minnediamant

Vi ser på hver diamant som en feiring av livet. Den forteller en unik historie samtidig som den representerer en ny begynnelse. Diamanter er sjeldne steiner. En minnediamant laget av din kjæres aske er derfor en helt unik skatt. LifeGem er verdens ledende produsent av diamanter av kremasjonsaske. Minnediamantene lages ved å bruke karbon fra asken og høyt trykk og temperatur.  Vårt begravelsesbyrå er eneleverandør av LifeGem minnediamanter i Norden.

En minnediamant kan for eksempel erstatte en gravplass. Det er ikke alle som har behov for eller ønske om å ha en fysisk plass på kirkegården. For dem kan en minnediamant være en verdifull erstatning som gir dem et unikt minne til trøst og glede i hverdagen.

Minnesider

Vårt begravelsesbyrå har egne minnesider hvor du kan dele minner, bilder og musikk med familie, venner og andre bekjente. Mange ønsker å skrive en kort tekst, nekrolog, som kan ligge på siden for fremtidige generasjoner.

Det fine med en minneside er at det blir flere minner for de etterlatte jo mer innhold det er på siden. Derfor oppfordrer vi folk til å ta del i siden, enten ved å skrive en siste hilsen eller dele et koselig minne. Vi forbeholder oss retten til å slette innhold som kan virke støtende, slik at vi sikrer at minnesiden blir en møteplass med verdighet, etikk og omtanke.

Våre tjenester

I tillegg til tjenestene ovenfor, hjelper vårt begravelsesbyrå deg også med følgende tjenester:

 • Henting og kjøring av avdøde
 • Stelle den avdøde og legge dem i kisten
 • Transport av kisten til seremonisted/kirke/krematorium/begravelse
 • Fylle ut dødsmelding og andre offentlige papirer
 • Hjelper med søknad om gravferdsstønad hos NAV
 • Fastsettelse av tid og sted for begravelsen
 • Utforming og formidling av dødsannonser i landsdekkende og lokale aviser
 • Trykking av program for begravelse
 • Bestille blomster
 • Kontakte gravferdsetaten angående gravsted på ønsket gravplass
 • Søknad til Fylkesmannen om askespredning
 • arrangere askespredning i verdensrommet
 • Arrangering av minnestund og avskjedsfest
 • Engasjerer musikere og sørger for mat og drikke

Den siste reisen er et begravelsesbyrå som gir deg stor fleksibilitet og omtanke. Ta kontakt med oss dersom du trenger tjenester knyttet til Oslo eller Omegn.