Minnediamant

Et vakkert minne for resten av livet.

Hver diamant er som en feiring av livet, den forteller en unik historie, og representerer en ny begynnelse. Diamanter er sjeldne stener, våre minnediamanter er laget av din kjære og er derfor helt unike.

I århundrer har diamanten vært et symbol på kjærlighet og evighet. Med sin magiske gnist alene kan den kommunisere hva det betyr å elske. Nå kan du få lage en ekte diamant av kremasjonsasken fra din kjære. Ved å bruke karbon fra asken og høyt trykk og temperatur skaper vi en diamant på samme måten som naturen gjør.

En LifeGem® Memorial Diamant har nøyaktig de samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. Den samme hardhet, den samme glans og det er en diamantsliper som utfører kutting, sliping og forming. Diamanten og smykket den settes inn i vil være et vakkert, helt unikt og verdifullt arvesmykke i generasjoner framover.

imagesG50K8M2CNews03-HeartShape

Disse diamantene har nøyaktige samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. I naturen tar denne prosessen millioner av år, LifeGem får denne prosessen til å skje i løpet av 10-12 måneder.

Last ned LifeGems katalog (pdf)

I stedet for en gravplass.

Ikke alle ønsker å ha en gravplass. Folk er forskjellige og det kan ønske om siste hvilested også være.  Kanskje har man ikke noe forhold til kirken eller gravplasser, eller kanskje blir en gravplass for upersonlig. I stedet for en gravplass eller askespredning vil du ha et vakkert og helt unikt minne med deg til trøst og glede i hverdagen. Et vakkert siste hvilested.

Hvordan kan asken bli til en vakker diamant?

I aske er det mye karbon, dette separeres og legges i et trykk kammer. Og under ekstremt trykk og varme skaper vi en unik diamant. I naturen tar denne prosessen millioner av år, teknologien får denne prosessen til å skje i løpet av 10-12 måneder. Størrelsen på diamanten velger du selv ut ifra smak og behag.

Vi samarbeider med Juvelér Kongsgård som har eget gullsmedverksted hvor de kan lage et unikt smykke for din diamant. De har et stort utvalg av innfatninger (ring/anheng) klare til å sette diamantene inn i. De kan også sette diamanten i en giftering eller et annet eksisterende smykke. Det er mulig å bruke eget gull til å håndlage smykket. Ønsker du å se utvalget på juvelerkongsgard.no.

Vi lager også diamanter av kjæledyr