Minnediamant

Et vakkert minne for resten av livet.

Hver diamant er som en feiring av livet, den forteller en unik historie, og representerer en ny begynnelse. Diamanter er sjeldne stener, våre minnediamanter er laget av din kjære og er derfor helt unike.

Diamanter er for evig

I århundrer har diamanten vært et symbol på kjærlighet og evighet. Med sin magiske gnist alene kan den kommunisere hva det betyr å elske. Nå kan du få lage en ekte diamant av kremasjonsasken fra din kjære. Ved å bruke karbon fra asken og høyt trykk og temperatur skaper vi en diamant på samme måten som naturen gjør.

En LifeGem® Minnediamant har nøyaktig de samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. Den samme hardhet, den samme glans og det er en diamantsliper som utfører kutting, sliping og forming. Minnediamanten og smykket den settes inn i vil være et vakkert, helt unikt og verdifullt arvesmykke i generasjoner framover.

imagesG50K8M2CNews03-HeartShape

Disse diamantene har nøyaktige samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. I naturen tar denne prosessen millioner av år, LifeGem får denne prosessen til å skje i løpet av 10-12 måneder.

Last ned LifeGems katalog (pdf)

I stedet for en gravplass.

Ikke alle ønsker å ha en gravplass. Folk er forskjellige og det kan ønske om siste hvilested også være.  Kanskje har man ikke noe forhold til kirken eller gravplasser, eller kanskje blir en gravplass for upersonlig. I stedet for en gravplass eller askespredning vil du ha et vakkert og helt unikt minne med deg til trøst og glede i hverdagen. Et vakkert siste hvilested.

Hvordan kan asken bli til en vakker diamant?

I aske er det mye karbon, dette separeres og legges i et trykk kammer. Og under ekstremt trykk og varme skaper vi en unik minnediamant. I naturen tar denne prosessen millioner av år, teknologien får denne prosessen til å skje i løpet av 10-12 måneder. Størrelsen på diamanten velger du selv ut ifra smak og behag.

SugarShop

Vi samarbeider med Elisabeth L. Due hos Sugarshop som har eget gullsmedverksted  på Briskeby i Oslo. Her skaper hun et unikt smykke for din minnediamant.  Elisabeth og smykkekunstnerne hos SugarShop viser praktfull og innovativ design fra inn- og utland, og fokuserer på kreative NORSKE talenter. Hos de kan du oppleve over 70 norske smykkekunstnere og gullsmeder under ett tak.
Alle de norske smykkene er håndlaget og finnes i få eksemplarer.
Norsk smykkedesign, unike smykker i alle materialer og stilarter, for kvinner og menn.

Elisabeth L. due  er opptatt av god personlig service, fagkunnskap, høy ekspertise og første klasses kvalitet.

Norske smykker, spesialdesignet for deg, kan smykkedesignerne  trylle frem i eget gullsmedverksted. Det er mulig å bruke eget gull til å håndlage smykket.

Vi lager også diamanter av kjæledyr